Campanie De Publicitate Produs & Bar Mobil

Campaniile de publicitate trebuie sa fie inedite tocmai pentru a ajunge la  consumatorul final si a-i capta atentia si a incerca sa il convingi sa cumpere /consume produsul sau serviciul pe care il prezinti.

Tocmai de asta, cea mai mare companie de tutun din lume British American Tobacco a ales unul din barurile noastre mobile pentru campania de lansare si promovare a unor noi produse pe piata romaneasca, respectiv doua neostick-uri cu aroma de fructe de padure (SWITCH RUBY) si mentol ( SWITCH MINT). Rolul nostru a fost de a oferi  doua cocktailuri cu aceleasi arome de fructe de padure sau mentol, alese de cei care isi doreau sa incerce aceste doua noi arome de capsule lansate pe piata. Campania s-a desfasurat in mai multe orase din tara si #proseccovan a ajuns in Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca pentru aceasta campanie.

Cocktailurile oferite de noi pentru cei care au incercat aceste neostikuri au avut la baza un #frizzante alb sau un #prosecco fara alcool disponibil si pentru alte evenimente unde este cazul.

Pentru  o campanie de publicitate, lansare de produs sau ca instrument de marketing, actor principal sau secundar intr-o reclama, nu ezitati sa ne contactati.

Ne putem adapta nevoilor dvs atat ca si culoare sau concept dar si pentru deplasari in toata tara sau exten.

 

to top button