Pool Birthday Party Kiki Hill House

Ce poate fi mai placut in miezul verii la peste 30 de grade decat sa fii la o piscina si sa te racoresti cu un pahar de #prosecco alaturi de o gasca de prieteni si sa fie si ziua ta? E imaginea perfecta a unei zile de vara sa stai la soare si sa savurezi un #spumant la micul dejun, in acordurile unei muzici discrete.

Pentru o petrecere perfecta apelati la serviciile noastre si vom incerca sa va facem petrecerea cat mai reusita! Putem veni la dvs cu  unul din barurile noastre mobile dotate cu dozator de #frizzante, sa va punem  la dispozitie un butoi de alb sau de rose, precum si serviciile unui barman specializat. Daca nu doresti un barman, iti putem pune la dispozitie retetele, accesoriile si ingredientele necesare pentru renumitele #cocktailuri  pe baza de #prosecco servite ca #aperitivo dar si altele alcoolice sau nonalcoolice.

Orice #barmobil  alegeti sa inchiriati de la noi, va asigur ca o sa faceti o impresie foarte buna si invitatii dumneavoastra o sa aiba cuvinte la superlative despre el.

 

to top button