Street Food Carnival 2017

07.09-10.09.2017, Bucuresti, Romexpo

 

A 2-a editie a STREET FOOD CARNIVAL  s-a desfasurat la Romexpo pe durata a 4 zile. Si aici am fost vizitati de o multime de prieteni, Blogerri, artisti, oameni din massmedia, organizatori de evenimente s-au perindat pe @gazonul  sintetic  de la standul  cu prosecco .

 

Deoarece evenimentul a avut parte de multa publicitate, cei care au vizionat reportajele difuzate la diverse televiziuni au fost curiosi si ne-au vizitat. Foarte multi dintre clienti au fost impresionati de prezentarea spectaculoasa a acestui Piaggio reconditionat si amenajat intr-un mod placut.

 

Bucurestenii au fost  placut impresionati  de calitatea spumantului servit dar si de oferta generoasa si diversificata de mancare. Adi HADEAN, NIKOLAI, dar si alti chefi renumiti au muncit din greu pentru a satisface poftele vizitatorilor.

 

Ne-au vizitat : Alina Tanasa, Diana Enciu, Ionela Nastase, Simona Gherghel, Carmen Negoita, Patrizia Paglieri, Delia Matache, Monica Munteanu, Giani Kirita, Liviu Popescu, Adrian Hadean, Vlad Mihalachioiu, Julia, Blogu’lu Otrava, Profesoru de vin, Dacian Foldi, Gabriela Simion, Andi Artemia, Geta Ungureanu

 

Leave your comment

to top button