Street Food festival Cluj 2017

06.07-09.07.2017, CLUJ, ALEEA STADIONULUI

 

A 2-a editie a Street Food Festival de la Cluj a avut loc pe Aleea Stadionului ,desfasurat pe o suprafata de 2 ori mai mare si cu 60 de vendori de mancare stradala ,cele mai multe preparate reprezentand noutati pe piata romaneasca de profil.

Prosecco van a avut la dispozitie o adevarata insula de verdeata, in mijlocul careia am reusit sa amenajam o suprafata unde clientii au putut zabovi intre pauzele de mancare. Ne-au sprijinit la amenajzarea zonei Floraria “LA VIE EN ROSE” si “LAVANDA HOUSE”.

Tot aici a avut loc si CONFERINTA STREET FOOD  si s-a dat startul pentru infiintarea unei asociatii

( STREET FOOD REVOLUTION) care sa reprezinte interesele  celor care activeaza in domeniu. Au avut loc  discutii pe diverse teme  cu chefi renumiti: CHRIS BARBER (chef renumit si premiat mondial, mentor al mai multor chefi renumiti, bucatar al Printului Charles timp de 11 ani) FLORIN SCRIPCA-CHEF FOA (promotor si ambasador al conceptului de street food in Romania) dar si  alti chefi detinatori de foodtruckuri .

Clujenii deja obisnuiti cu evenimentele de acest gen ( vezi Untold, Electric castle ,Tiff ,etc ) au venit in numar foarte mare si dupa cum se stie deja este un public pretentios. Am fost pregatiti pentru ei si speram ca au plecat multumiti si ca vor reveni si anul viitor cand le pregatim si alte surprize.

 

Leave your comment

to top button