Street Food Festival Cluj, Summer Edition

Din nou la Cluj-Napoca… Asteptari mari; de la organizatori la vendori si pana la clientii finali!

80 de #foodtruckuri parcate pe Aleea Stadionului!

Scena pentru muzica si activari de la tot felul de companii mari sau mici. Aranjamente florale, #instagramcorners special construite pentru a atrage fanii  retelelor de socializare. Un #setup dus la un nivel nemaintalnit pana acum in Romania la un eveniment de #streetfood, cu zone etnice pentru tipuri de mancare, cu artisti de strada unici in lume (vezi cantaretul Italian care performeaza la mai multe instrumente simultan) dansatori  si alte momente atractive care acapareaza atentia  vizitatorilor #festivalului .

In cele 4 zile de #festival de #streetfood au fost prezenti aici peste 140.000 de vizitatori si impresia generala era ca de fapt este exact aceeasi atmosfera de la #festivalul #untold.

Asta pentru ca exact aceeasi zona de la festivalul de  muzica #untold este destinata zonei de #food.

#Prosecco a fost pregatit pentru clientii care isi doreau un #aperitivo inainte sau intre portiile de mancare servite cu atata pofta . #FrizzanteVan a facut fata cu success si a incantat mii de client in cele 4 zile de festival atat cu bulele din pahar dar si cu povestile spumoase cu care a delectat clientii.

A fost impresionant! Food truckuri din toata tara au venit aici pentru prima data si au reusit sa  incante papilele gustative ale clientilor atat de pretentiosi din Cluj, deja experti in preparatele culinare gatite in bucatariile pe patru roti!

 

 

to top button