18.05-21.05.2017, ORADEA –PIATA AVRAM IANCU
Primul STREET FOOD FESTIVAL din sezonul 2017 organizat de @WHY NOT US a avut loc la Oradea pe durata a 4 zile frumoase, pline de soare si de voie buna.
Oradenii au fost din nou in numar mare si au degustat preparatele de #streetfood, proaspat pregatite de #chefi renumiti in #foodtruckurile special amenajate pentru a impresiona cat mai placut clientii. Chef FOA si Chef ADI HADEAN si-au ascutit cutitele si au inceput lupta…pentru infometatii clienti care au apreciat corespunzator produsele scoase de echipele lor ,dovada ca cei mai multi dintre client au fost prezenti zilnic pentru a incerca toate produsele din festival.
Proseccovan a facut fata cu succes avalansei de cereri din partea clientilor insetati si dornici de a testa noi tipuri de prosecco (link la sectiunea de produse). Am incercat sa combinam #prosecco cu diverse tipuri de inghetata de la Moritz Eis; mie mi-a placut cel mai mult combinatia cu portocale si lamaie dar va asteptam si pe voi sa incercati diverse combinatii.