01.06-04.06.2017, SIBIU, PIATA ALBERT HUET
Stationat pentru 4 zile in Piata Albert Huet din Sibiu (care a fost desemnat REGIUNE GASTRONOMICA EUROPEANA 2019 ) #proseccovan a facut cu adevarat impresie buna turistilor care au invadat orasul dar si localnicilor. Am reusit, ca intotdeauna sa strangem in jurul nostru oameni pasionati de gusturi bune, atmosfera placuta si de prosecco de calitate care creeaza dependenta. Dovada stau imaginile surprinse de fotografii ocazionali dar si contractele stabilite pe durata evenimentului; dupa cum stiti @proseccovan se poate inchiria pentru diverse evenimente din viata dvs: nunti, botezuri, petreceri in gradina, zile de nastere, corporate party, petrecerea burlacilor.
Mancarea de street food si spumantul nostru au facut echipa buna si de acesta data. Noi am combinat frigaruile de miel de la @arosticinni cu #prosecco pentru o adevarata experienta culinara italiana .Ne-am simtit ca in Abruzzo dar in acelasi timp am simtit si briza marii din aproprierea Treviso. Valdobbiadene este cea mai cunoscuta zona de prosecco, clientii fiind incantati de calitatea deosebita oferita de noi, si au facut eforturi cosiderabile sa ne lase fara marfa J.