The Carnival Street Food Bucuresti 2018

Cel mai mare festival de street food din Bucuresti a avut loc la Romexpo si a reunit aproape 100 de foodtruckuri, trupe de muzica care au concertat in fiecare seara si dj care au intretinut atmosfera pe timp de zi.

Bucurestenii au avut la dispozitie cea mai vasta oferta de mancare gatita in bucatariile pe 4 roti sosite aici din toata tara, precum si posibilitatea de livecoocking a unor renumiti chefi precum Nikolai, Adi Hadean si altii. Prosecco van a fost si de aceasta data o gazda buna si a surprins inca din prima zi vizitatorii cu #frizzante rece si cu sfaturi legate de optiunile culinare disponibile la aceasta sarbatoare.

Gourmet Entertainment a surprins din nou  prin impecabila organizare si profesionalismul cu care ne-a obisnuit in editiile trecute.

Peste 100.000 de vizitatori au sosit in cele 4 zile de carnival, foarte multi venind direct la standul nostru sa ne incerce produsele si sa ne felicite pentru idea noastra de business, de care au aflat din diversele noastre aparitii in media

 

Facilitatile din cadrul acestui festival (locuri de joaca pentru copii, zone de relaxare si diversele activari) facute  in colaborare cu partenerii si sponsorii implicati in acest proiect au facut ca cele 4 zile de #carnival sa treaca foarte repede.

 

Speram ca vom reveni curand si vom avea ocazia sa depanam amintiri dar si sa discutam despre diversitatea de produse cu care dorim sa ne imbogatim oferta de prosecco.

 

 

 

to top button