„Victor Fresh To Go” 5 Years anniversary

La orice aniversare se cuvine un pahar de spumant tocmai pentru a sarbatori elegant dar si pentru a oferi un moment de ….sparkling evenimentului. Victor Fresh To Go  a implinit 3 ani de existenta si a decis ca e momentul sa rasplateasca fidelitatea clientilor cu o mica petrecere organizata in locatia de pe  str. Victor Babes, Cluj-Napoca.

Clientii au avut surpriza sa gaseasca vanul cu prosecco in fata cafenelei preferate si sa serveasca inainte de obisnuita #cafea sau #cappuccino preferat, un pahar de vin spumant  de la #frizzantevan.

Placut impresionati, studentii (straini sau romani) aflati la studii in Cluj-Napoca si care au in drumul lor spre facultate  aceasta cafenea, au fost atrasi de muzica ce rasuna din interior. Sositi aici pentru un croissant proaspat sau pentru un fresh, clientii au mai intarziat la cursuri pentru a savura un pahar de #prosecco rece  si pentru a face urarile de rigoare unei superbe aniversari.

Nu ezitati sa ne contactati  pentru orice moment aniversar al vietii dvs, sau pentru diverse #petreceritematice, #corporateparty, #weddingparty,  #gardenparty#birthdayparty.

 

 

to top button