Wine & Street Food Festival Palatul Parlamentului Bucuresti 2018

Cum industria de #streetfood  din Romania a explodat in adevaratul sens al cuvantului, era normal sa apara si organizatori de evenimente care sa umple agenda #foodtruckurilor disponibile in piata. Alin Caraman, impreuna cu echipa  de la Bonmariage au dezvoltat impreuna conceptul de „Wine Expo” si l-au dus la un alt nivel.

 

Palatul Parlamentului din Bucuresti a fost gazda acestui eveniment

-indoor partea de expozitie cu vanzare a nenumarate crame din Romania si nu numai, unde au avut loc degustari de vinuri, concursuri din ora in ora cu premii diverse, masterclass cu diversi somelieri si enology. De mentionat ca primii 1000 de vizitatori au primit la alegere o sticla de vin gratuit pe baza biletului de acces!

– outdoor au fost prezente 40 de #foodtruckuri alese pe spanceana care au oferit o gama larga de produse gatite in minusculele bucatarii pe roti. Diversitatea si calitatea au fost cuvintele cheie in alegerea vendorilor prezenti aici, precum si prezentarea lor ca si concept.

 

Prosccovan a incantat din nou participantii la eveniment

Prosccovan a incantat din nou participantii la eveniment si a facut senzatie printre vizitatori. Ne-am facut clienti noi dar si prieteni care de atunci ne viziteaza de fiecare data . Confortul oferit de gradina superba si bine ingrijita a Palatului Parlamentului a atras peste 15,000 de vizitatori zilnic iar in cele 3 zile calduroase si pline de voie buna am reusit sa  legam discutii interesante  si #spumoase despre diferentele dintre #prosecco, #frizzante, #cava, #champagne si vinuri spumante.

 

to top button