Zilele olandeze

04.05-07.05.2017, CLUJ-NAPOCA – PIATA MUZEULUI

 

Un alt eveniment  *EAT & MEET at DUTCH DAYS* organizat in Piata Muzeului cu ocazia aniversarii  *Zilele Olandeze la Cluj* dedicate relatiei dintre Olanda si Romania. Chiar daca  #prosecco este o bautura traditional italiana, am fost invitati sa participam la acest eveniment, clientii putand savura  alaturi de preparatele de #streetfood  si un pahar (sau mai multe!) de spumant.

 

La eveniment au fost invitati de seama: d-na STELLA RONNER-GRUBACIC-E S Ambasador al Olandei in Romania;d-nul COEN STORK-Ambasador al Olandei in Romania intre 1988-1993, d-nul Emil Boc –Primar al Municipiului Cluj-Napoca care a fost placut impresionat si ne-a felicitat pentru idée.

 

Ne-am intretinut mai bine de o ora si ceva cu poetul  Mircea Dinescu si sotia dansului ,prezenti la Cluj- Napoca  pentru lansarea  cartii “Relatiile romano-olandeze  in perioada regimului communist”. Ne-am bucurat de prezenta acestora la standul nostru, si am ascultat cu mare interes amintirile despre epoci apuse, am schimbat opinii despre mancare, vin si calatorii, pasiuni commune. Am promis ca ii vom face o vizita de cateva zile la mosie in Portul Cultural Cetate, Dolj unde pregateste produsele pentru restaurantul sau din Bucuresti-Centrul Vechi-

Desigur ca am fost vizitati si aici de prieteni dragi Luiza HUDEA #40altfel, care ne-a facut o vizita, fiind in trecere prin Cluj dar si noi client care au fost incantati de calitatea produselor si serviciilor oferite.

 

 

Leave your comment

to top button